Сповiдь

Їй-бо, не знаю я, не знаю,
чи вірю в Тебе я, чи ні...
але усе, що в серці маю,
Тобою послано мені.
Не маю права я, не маю,
неправду мовити Тобі,
лише на Боже уповаю
порозуміння, далебі.
Я часом вірю в Тебе щиро,
та як погляну навкруги:
немов диявол праве миром -
невже не бачиш, Дорогий?
Якщо Ти є Верховна Сила,
то чому, Батьку, вся Земля
в руках того Сатанаїла,
а Ти мов дивишся здаля?
І от... чи вірю я, не знаю,
кажу, Святий, як сам собі.
Та Бога іншого не маю
і сповідаюся Тобі.


Рецензии