М1сту Льв1в - 750 рок1в!

Під сонцем золотіють куполи,
Та вуличок вузеньких вабить диво,
Усе навкруг дбайливо зберегли,
І люди в майбуття ідуть щасливо.

Чудовий, ніжний Галичанський край,
Його шанує Україна-мати,
Ось для гостей духмяний коровай
На площу Ринок винесли дівчата.

При Ратуші два Леви близнюки,
На варту князь Данило їх призначив,
У пам'яті події і віки,
Та долі. Все Предвічий передбачив...

Тут бути місту сам Господь велів,
Далекою осіннею порою,
А над Високим Замком лине спів,
Птахи завжди над Княжою горою.

Світанки зустрічати заповів,
Святкуйте милі пані, та панове.
Та  скільки теплих побажань і слів,
Звучать в твою адресу, красень Львове!

Автор Геннадій Сівак.
16 - 24 вересня 2006 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий, за стихи на украинском языке!
Музы в лад!

Валерий Буслов   03.07.2019 08:50     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   03.07.2019 21:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.