Ти всюди...

* * *

Ти всюди, де тільки досягне мрія.
Ти гарна, як квітка серед ланів.
Я відчуваю, що скоро зумію
Піднятись у небо, як птиця на крилах.
Десь там по під хмарами
Райдугой сяйвами
На землю зійду, в той край, де є ти.

Тебе я здивую подієй раптовой,
Як вітер зненацька рве листя з дерев.
Сам буду здивован твоєю красою,
Безмежной очей твоїх глибиною.
Я знов заспіваю
Про те, як кохаю,
Про те, як серце б'ється моє.

Коли я чую подих трав,
Здається ти зі мною поруч.
Я щось таємне відчував,
Коли з тобой у сні літав.
Коли краплинами роси
Твого пробачення просив
За те, що я ще не з тобою.

Коли з очей текли дощі,
В той час, як серце завмирало,
Тоді здавалося мені,
Що я один на всій землі.
Але я знав, що ти десь є,
І що ні кого, крім мене
Ти так бажано не чикаєш.

* * *


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.