Щось п сня вже не лине...

Щось і пісня вже не лине,
Всі слова гіркі й солоні...
Що ж це сталося з тобою,
Де те щастя на долоні?
Чом братаєшся з журбою,
Чом із щастям ти не дружиш?
Все з гіркою і сумною
Думкою у серці тужиш...
А по кому тужиш ти,
Слізьми гірко умиваючись?
Залишилося пурзі мести,
Із розбитим серцем граючись...


Рецензии