Чарующие и дивные случаются вещи на украинском
Вночі, коли спокій на землю лягяє.
Знімаючи міцні ланцюги залізні
Я думки бурхливі нестримні звільняю.
Космічні мелодії
Лиються знов.
То грають клавіші
Серця мого.
І все щось грає та співає,
Шалено п’янить, як вино.
Чи все здалося? – Я не знаю!
Чи то мені чого було?
Як штопор в корок думки в мозок.
І все, - не витягти його.
А серцю тяжко усвідомить
І плачуть клавіші серця мого.
Весна 1998
Свидетельство о публикации №105012301179
это у ваших гарбуза вешают когда жених не нравиться?))
Грозовой Перевал 28.09.2005 17:27 Заявить о нарушении
Анна Лях Черни 01.10.2005 00:30 Заявить о нарушении